Noro vzdušje na Brniku. Odmeva: Primož, Primož… (video)

roglič primožu
Primož Roglič, slika: družbeno omrežje

Po zlatem Benjaminu Savšku in srebrni Tini Trstenjak se je danes v domovino vrnil tudi zlati kolesar Primož Roglič. Za mnoge najbolj priljubljen športnik na OI.

Primoža na Brniku pričakala množica navijačev

Primož Roglič velja za enega najbolj priljubljenega slovenskega športnika pri nas. Preprost in delaven športnik je marsikateremu mlademu športniku vzor vztrajnosti. Primož je tudi od nekdaj pravi domoljub, za vratom pa nosi tudi verižico s križem. Sicer pa je Primoža na Brniku pričakala velika množica navijačev, Potem ko je opravil z odgovori na vprašanja novinarjev, je končno lahko objel svoja najdražja, partnerico Loro Klinc in sinčka Leva, ki je pred vhodom na letališče navdušeno vihtel slovensko zastavo, nato pa se stisnil v zlati očkov objem.

To so nepozabni trenutki z letališča Jožeta Pučnika:

Dobrodošel doma Primož!

P.M.

(video: STA, twitter)

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
58%
3.6km/h
75%
11°C
13°
11°
11°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
9°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.