Norost imenovana Anica Bidar? Na drogove bi obešala poslance?

anica bidar
posnetek zaslona, Anica Bidar

Neverjetno a resnično. Anti-cepilka, ki ne priznava virusa,  Anica Bidar, še en veleum o koronavirusu, bi obešala poslance na drogove pred parlamentom.

Anica Bidar bi obešala poslance

O Anici Bidar smo na našem portalu že veliko zapisali. Ženska, ki ne priznava koronavirusa je že zelo kmalu po izbruhu epidemije opozorila nase z veleumnimi izjavami. Eno od njenih izjav je v kali zatrl komaj 16 letni Nejc Urbanija in ji zaprl usta.

A Anica ni kar tako. Ona bi obešala poslance na drogove pred parlamentom! Pri vsem tem se pokaže koliko je s strani organizatorjev protestov hujskanja proti trenutni oblasti in kako želijo s silo prevzeti oblast. Takšni dogodki posledično privedejo do samega nasilja na protestih potem se pa isti ljudje ob uporabi sile policije sprašujejo zakaj so jo le-ti uporabili in ali ni bila uporaba le-te prevelika? Piše portal Celjski glasnik.

Čas je da take norosti, ki jih razpreda Anica in njena kompanija, pod lupo vzame tudi policija in da se njene norosti končajo!

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.