Nov napad na Počivalška? Le zato, ker je zavrnil sodelovanje z Damjanom?

Zdravko Počivalšek
Zdravko Počivalšek, slika: Demokracija

Počivalšek je ustavnemu loku rekel odločen NE. A s tem si je nakopal še večjo jezo levičarskih veljakov, pod skupnim imenom, globoka država.

Nervoza leva opozicije narašča?

Damijanu tako očitno ni uspelo zvabiti Počivalška v svoje kroge in kot kaže, so že pričeli pripravljati teren za ofenzivo zoper Počivalška. Poslanka SMC Monika Gregorčič pravi, da je nervoza v opoziciji že pričela naraščati, saj jim načrt ne uspeva. “Vse več je zavajanj, laži in pritiskov s ciljem, da v SMC vnesejo razdor. Danes v medijih celo napoved, da KUL koalicija čaka še poročilo Računskega sodišča, ki naj bi obremenilo predsednika SMC. Le kako to vedo?!”, je zapisala in se pri tem vprašala, kaj vse še sledi.


Levica se na vsak način trudi, da bi podrla vlado, ki je morala prevzeti oblast, ko je njihov vlak iztiril. Vse od prvega vala naprej smo priča različnim manipulacijam, in pozivanju k udeleževanju protestov. Kasneje so svojo tržno nišo našli v neživljenjskih pogojih glede nošenja mask, ciljna skupina pa so postali osnovnošolci in še bi lahko naštevali. Dodatno se dogajajo tudi manipulacije na račun sprejemanja zakonov. Namesto da bi levica podajala predloge, ki jih že v osnovi pripravlja desnica, sama vzporedno pripravlja svoje, s katerimi skuša kontrirati, piše Nova24TV.

Poročilo Računskega sodišča

Sledijo zavajanja, spletke, neresnične zgodbe, zapleti, celo laži. Nikomur pa ni mar za zdravje ljudi? In kakšen je načrt? Predsednik Računskega sodišča (RS) Tomaž Vesel, naj bi poskrbel, da bo poročilo RS takšno, da bo bremenilo ministra za gospodarstvo in predsednika SMC Počivalška, s čimer naj bi obremenili vlado. S poročilom naj bi tako izvedli pritisk na Počivalška, da bi skupaj z SMC zapustil Janševo vlado. V zameno bi mu po vsej verjetnosti spregledali to, kar naj bi mu bodo sami zakuhali?

Kdo ima pri tem bolj trdo kožo?

PM
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
4.5km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.