Nov singel Kristijana Crnice: Neka Nada [VIDEO]

Kristijan Crnica
Foto: Niko Matko
Izvrsten glasbenik nam predstavlja njegovo najnovejšo skladbo

Kristijan Crnica, predan glasbenik, tekstopisec in producent, ki se je na zadnjem polfinalu največjega šova talentov v sosednji Hrvaški gladko uvrstil med letošnje finaliste, je danes ob 18:00 na svojem YouTube kanalu premierno predstavil najnovejši singel Neka Nada, ki ga je ustvaril skupaj s producentom Oljo Dešićem in glasbenikom Dinom Pitoskim, s katerima je stike navezal prav na omenjenem šovu. Pri nastajanju skladbe je ponovno mojstrsko delo opravil Janez Križaj, za izvedbo glasbenega aranžmaja pa so poskrbeli vrhunski hrvaški glasbeniki, med njimi tudi Branimir Gazdik (bobni), Ivan Pešut (el. kitara) ter Maja Veljak ter Nataša Veljak (violine).

“Ta pesem je že pred leti bila napisana za Tošeta in se potem kar ni zgodila … ni bilo pravega pevca … dokler ni na oder stopil Kristijan Crnica. V trenutku sem vedel, da mu hočem podariti to pesem!” tako Dešić o Kristijanovi izvedbi njegovega aranžmaja, ki sta ga s Pitoskim sicer prvotno namenila takrat še živečemu Tošetu Preoskemu.

Neka Nada je predvsem zaradi instrumentalnega aranžmaja, ki vključuje tudi violine, precej veličastno zapeljana skladba o moči, ki jo ima medsebojna človeka ljubezen. Poslušalce nagovarja k upanju in sočutju, kar uspemo pristno začutiti tudi ob odlično zrežiranem videospotu, ki je plod prijateljskega sodelovanja Nikota Matkota in Kristijana Crnice, na nek lep nedeljski popoldan.

Vsi, ki bi radi Kristijana Crnico spoznali, vas vabi da se mu pridružite na koncertu v Klubu KGB, kjer bo vse svoje skladbe odpel tudi v živo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.