Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Nataša Pirc Musar, slika omrežje x

Slovenija ima veliko glasbenih talentov. A med njih ne sodi Urška Klakočar Zupančič, ki je s svojim petjem (kruljenjem?) partizanske pesmi, ne sodi na oder. A očitno ima posnemovalko. Kar samo predsednico Slovenije Natašo Pirc Musar..


Slovenija ima očitno dve glasbeno (ne)nadarjeni pevki, ki namesto, da bi opravljali dolžnosti za katere sta bili izvoljeni, raje pojeta na prireditvah in mislita, da sta blazno popularni. Glede na to da predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič poje, če temu lahko sploh pravimo petje, na partizanskih proslavah, predsednica države “poje” na rock koncertih.

Kot lahko slišimo v videu, ki ga je objavila facebook stran Koroška Čveka, je predsednica države Nataša Pirc Musar zapela (fušala?) pesem Ledena. Gre seveda za Siddhartin hit. Pesem je zapela skupaj  s članoma dua BQL Anejem in Rokom Piletičem. 

Upajmo, da fanta zaradi tega “fušanja”, ne bosta izgubila ves glasbeni renome, kot ga imata. Predsednica države pa naj se raje posveti delu, za kar je bila izvoljena. Za petje zagotovo ne. Še dobro!

 

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
88%
0.5km/h
11%
11°C
12°
9°
10°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.