slika: twitter

Stranka nova Slovenija izvaja 14. kongres stranke NSi. Prvič v digitalni obliki preko aplikacije Zoom. Volili bodo tudi novega (starega) predsednika NSi.

Kongres Nove Slovenije

Kongresni govor bo imel predsednik NSi Matej Tonin, kongres pa bodo nagovorili tudi vodja poslanske skupine Jožef Horvat in poslanka Evropskega parlamenta Ljudmila Novak, delo ministrstev pa bodo predstavili minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec, minister za delo Janez Cigler Kralj in državni sekretar na ministrstvu za obrambo Damijan Jaklin.

Na kongresu bomo imeli tudi tri kongresne pogovore na temo gospodarstva, zdravstva in obdobja po covid-19 z zelo zanimivi gosti.

  • Kongresna razprava #Svet po Covid-19: dr. Matej Avbelj, dr. Jure Leskovec, dr. Verica Trstenjak, dr. Žiga Turk in dr. Matej Tušak.
  • Kongresna razprava #Koronakriza – izziv za prenovo zdravstvenega sistema: dr. Tina Bregant, Tomaž Gornik In dr. Federico Potočnik
  • Kongresna razprava #Covid-19 kot priložnost za slovensko gospodarstvo: Martin Jezeršek, dr. Jure Knez, Mateja Ribič in dr. Janez Šušteršič

Neposredni prenos kongresa si lahko ogledate na spodnji povezavi:

PM