Nova spoznanja? Na Masleševi diplomi je “škart” odtis?

Branko Masleša povej
SLIKA, TWITTER
nNova spoznanja? Na Masleševi diplomi je "škart" odtis?

Diploma Branka Masleše še vedno ne da miru. Čeprav naj bi svojo diplomo le pokazal, pa ima tudi ta veliko pomanjkljivosti?

Portal Požareport je diplomo Branka Masleše osvetlil še z drugega zornega kota. Objavili so pismo poznavalca tehničnega področja tiska.

žig masleša

Ker se v odzivih na najnovejši žig sodnika Masleše uporablja izraz vodni tisk, bralec piše, da je  uporaba termina napačna. “Ne gre za vodni tisk, ampak za slepi tisk, pri katerem se s pomočjo klišeja odtisne motiv. Slepi tisk je mogoče narediti na dva načina. Če imate posebne klešče, v katere se vstavi kliše, klešče pač stisnete in dobite odtis. Postopek je ročen in počasen, vendar stoodstotno zanesljiv,” je zapisal bralec portala Požareport.


[color-box color=”yellow”] V primeru slepega tiska na najnovejšem predloženem dokumentu je evidentno, da gre za škart odtis. Pravzaprav bi se moral operater že kar potruditi, da proizvede kaj podobnega. Piše požareport.[/color-box]

Afera “Masleševa diploma” očitno še vedno odmeva.

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
7.2km/h
40%
26°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.