Nova stranka Violete Tomić, obnašanje pa, kot bi bili vsi malce “prizadeti”? (video)

Violeta Tomič
Violeta Tomič, slika: zajem zaslona

Znana levičarska aktivistka in manj znana igralka Violeta Tomić je skupaj z aktivistom Borisom Žuljem ustanovila novo stranko “NOT” – Nič od tega.

V bistvu gre tudi za prorusko usmerjeno skrajno levo stranko, ki jo vodi skrajna levičarka Violeta Tomič, po tem, ko so ji na Levici pokazali vrata in je nadomestilo, kot bivša poslanka vlekla prav do konca, ko je ugotovila, da je spet lahko igralka. 


Violeta Tomić, je bila pred leti, kot sramotna vodilna kandidatka evropske levice na zadnjih evropskih volitvah. Sedaj pa se ponovno podaja v tekmo za evropski mandat. Tokrat je Tomićeva ubrala novo taktiko. Ima namreč novo stranko Nič od tega (NOT), ki pa se je javnosti predstavila na nenavaden način, z neke vrste satiričnim performansom, iz katerega veje kritika uveljavljenih političnih akterjev. Piše portal Top news.

“Absolutno gre za smrtno resen politični projekt, kajti če vidimo, kdo so res pravi šaljivci, si oglejte sejo državnega zbora,” je nekdanja poslanka, sicer pa igralka Tomić danes odgovorila na novinarske pomisleke o resnosti njihovega nastopa. A vseeno, če se spomnimo njenega nastopa kot glavna kandidatka Levice za Evropsko poslanko nekaj let nazaj, potem nam postane jasno, zakaj Tomićeva danes NI v Bruslju.

Stranka se torej podaja na evropske volitve z nosilko Tomić, ko bodo zaključeni vsi postopki v stranki, pa bodo razkrili že ostala imena, je napovedala. Dodala je, da ima drznost in znanje, da lahko jasno zastopa interese Slovenije v Evropskem parlamentu.

Opomba: Saj ni res, pa je!

 

VREME

Maribor
oblačno
71%
1.5km/h
100%
9°C
11°
8°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.