Nove podrobnosti umora sredi Maribora. Odvzeta prostost 20-letnemu državljanu Kosova.

kraj zločina, slika: lokalec.si

Poročali smo že o umoru, ki se je zgodil danes, v večstanovanjski hiši v bližini železniške postaje v Mariboru. Ena oseba je umrla. 

Danes v soboto okrog 14. ure so bili mariborski policisti obveščeni o domnevni nasilni smrti mlade ženske. O tem so jih obvestili reševalci, ki so bili napoteni na lokacijo.  . Kmalu po tem so na OKC prejeli klic moškega, da bi naj reševalci na kraju ugotovili, da je ženska umrla nasilne smrti. Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti. V nadaljevanju je bilo ugotovljeno, da je preminula 27-letna ženska, sicer državljanka Srbije. Na kraju pa je bila odvzeta prostost 20-letnemu moškemu, državljanu Kosova.

Po doslej zbranih informacijah, sta oba bivala na območju Maribora in sta bila domnevno krajši čas v partnerskem odnosu. O dogodku sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik, ki je prevzel ogled kraja kaznivega dejanja in dežurna državna tožilka. V tem trenutku še potekajo intenzivne aktivnosti za razjasnitev okoliščin tega kaznivega dejanja, poteka ogled kraja dejanja.

Več podrobnosti bo znano v naslednjih dneh…

(video: portal maribo24)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.