slika: Dolenjski list / očividec

Še vedno niso pojasnjene vse okoliščine hude nesreče na Dolenjskem, ko je v avtu zgorel oče ter njegova devetletna hči in šestletni sin.

V tragični nesreči umrl strastni navijač NK Maribor

Kaj se je dogajalo policisti še raziskujejo. Kot poročajo Slovenske novice je mama umrlega voznika J.B. v petek popoldne v Gorenjem Kamenju s kosilom zaman čakala svojega edinca, 38-letnega Mateja Mikulana in oba vnuka, devetletno Mio in šestletnega Nika. Po službi ju je sin šel iskat k bivši ženi v okolico Stične, da bi z njim preživela vikend. Toda v Gorenje Kamenje niso prišli. Umrli so v silovitem čelnem trčenju na stari “dolenjki,” v njihovega megana se je zaletela 56-letna voznica škode roomster. Tudi povzročiteljica Jožefa B. iz Gorenjih Selc pri Trebnjem je podlegla poškodbam.

Oče Matej Mikulan, kot pravijo njegovi prijatelji pa ni bil kar tako. Čeprav Dolenjec, je bil strastni navijač NK Maribor. “imel je neverjetno ljubezen do svetega kluba kot veseli Dolenjec mu ni bilo težko narediti nekaj 100 km in se pripeljati na tekmo našega kluba, bil neverjetno ponižen in pošten človek” je na socialnem omrežju zapisal eden od navijačev NK Maribor.

Družini Mateja Mikulana tudi v našem uredništvu izrekamo iskreno sožalje!

Uredništvo e-Maribor