Novi Karl Erjavec naj bi bil brez čustev in brez skrbi za starejše ljudi?

slika: finance

Karl Erjavec se je vrnil v politiko. A to je, kot pravijo tudi njegovi poslanski kolegi, neki drug Karl, ki ni iz tega “filma” in očitno tudi ne iz tega planeta!

ERJAVCU NI MAR ZA STAREJŠE LJUDI?

Karl Erjavec, odkar se je vrnil na politično sceno, ne kaže prav nobene empatije do tega, kar se dogaja med epidemijo covida-19, kaj šele da bi pokazal kakšna čustva ali vsaj javno prosil ljudi, naj se držijo ukrepov.

Namesto, da bi Erjavec skupaj s stranko DESUS in zdravstvenim ministrom Gantarjem izrazil zaskrbljenost glede smrti starejših ljudi v času koronavirusa in izrekel kakšno besedo sočutja, Erjavec govori samo o svojih funkcijah in sestankuje zgolj na eno samo temo, kako oditi iz vlade in postati novi mandatar. Glede na to, kar se dogaja v državi, je to resnično neverjetno, piše Požareport.

Kar naenkrat je Karel Erjavec pravi človek za predsednika vlade. pa je sprejemljiv tudi za druge leve stranke? No za LMŠ ni problema. Oni bi sprejeli za predsednika vlade OČITNO kogarkoli, samo, da Janša nebi bil več na oblasti!

PM

 

VREME

Maribor
močan dež
93%
4.6km/h
100%
20°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.