Novi video Franca Kanglerja, ki govori o globoki državi ima že 20.000 ogledov.

kangler

Slovenija je na preizkušnji, tako začenja Franc Kangler svoj novi video, ki ga je posnel po dolgem času.  Ali nas res vodi Globoka država?

Kako deluje globoka država?

Če človek kaj takega, kot dela globoka država ne doživi na lastni koži ne more verjeti, kaj se dogaja. Imamo globoko državo. Če pogledamo nekatere direktorje obveščevalnih služb sove. Bij je predsednik SOVE, član LDS, generalna državna tožilka, postane podpredsednica stranke LDS. Potem je tu še vpletenost sodnika Žirovnika, ki je zoper mene (Franca Kanglerja) podpisal kar 14 odredb,” začenja svoj video Franc Kangler

V videu začenja Franc Kangler, razkrije kako deluje globoka država. Njegov video, ki ga je Kangler posnel v luči odstopa notranjega ministra Aleša Hojsa,  si je ogledalo že preko 20.000 ljudi, na tisoče ljudi, ga je tudi delilo.

“Slovenija je na preizkušnji. Treba je strniti vrste. Braniti pravno državo, zato smo se leta 1991 nekateri borili. Borili smo se za samostojno, pravično in pošteno državo,” zaključuje državni sekretar Franc Kangler!

MG


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.