Novim nogometnim prvakom Arsenovič še ni voščil? V Maribor v naslednji sezoni prihaja Kronaveter?

slika: Facebook profil NK Maribor

Mariborčani so v sredo postali državni prvaki v nogometu. Medtem, ko čestitke dežujejo iz vseh sterani, čeprav uradno prvenstvo še ni končano, pa nikjer nismo zasledili čestitke mariboskega župana, pa če smo se še tako trudili. No, čestitke drugih pomembnih in napomembnih Mariborčanov ter ostalih Slovencev pa so kar deževale.

Ali Kronaveter prihaja v Maribor?

Kot piše Maribor.info, naj bi se Kronaveter spogledoval z vijoličastim dresom, v katerem kot Mariborčan še nikoli ni imel priložnosti zaigrati. Svojo kariero je začel pri Železničarju, nadaljeval pri ptujski Dravi in velenjskemu Rudarju, nato igral v tujini, zadnja štiri leta pa igra za Olimpijo, piše Maribor.info

Zlatko Zahović naj bi že stopil v kontakt s Kronavetrovimi zastopnik in se dogovarjal za Mariborčanove usluge, ki bi tako izpolnil še nikoli uresničeno željo – zaigrati v vijoličastem dresu.

Za usluge Mariborčana naj bi se sicer zanimali tudi madžarski prvoligaši, kjer je 32-letnik že igral in ki bi mu lahko ponudili višjo mesečno plačo kot v Mariboru. A Mariborčan bi imel možnost se s klubom iz svojega rojstnega mesta potegovati za nastop v ligi prvakov.

M.G.