Novo leto in nove (višje) cene pogonskih goriv. Preverite!

slika je simbolna

Novo leto je tu, pa tudi nove podražitve. Ob začetku leta, točneje v sredo 5. januarja nas čakajo višje cene pogonskih goriv.

Z novi letom bodo tudi upokojenci morali precej varčevati, saj bodo pokojnine nižje, oziroma se bodo vrnile v raven oktobrskih pokojnin, torej brez dodatkov, ki so bili izplačani za čas energetske krize, pa čeprav se bomo vsaj še v januarju in februarju še precej greli.


Sicer pa nas bodo v začetku leta po žepu udarila pogonska goriva. V sredo lahko pričakujemo, da se bodo cene pogonskih goriv zvišale. Zaradi praznika se bosta tokrat regulirani ceni spremenil torej dan kasneje, kot je običajno, torej v sredo. Bencin, ki se je pred dvema tednoma pocenil za 12 centov pri litru, naj bi se iz 1,242 evra podražil za pet centov na 1,29 evra, medtem ko bo dizelsko gorivo dražje za šest centov oziroma se bo cena vzpela iz 1,467 na 1,52 evra.

VREME

Maribor
oblačno
67%
1km/h
89%
23°C
25°
21°
22°
Sat
18°
Sun
16°
Mon
18°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.