Novo levičarsko sovraštvo! Razbili tablo Nova24TV in popackali steno!

nova24TV

Levičarsko sovraštvo se stopnjuje iz dneva v dan- Še celo huje, policija ne ukrepa, tožilstvo pa zavrača tožbe za sovražni govor. Tokrat so se spravili nad tablo televizije Nova24TV.

Ponovni napad na Nova24TV

Levičarske frakcije, ki so še posebej na področju Ljubljane in Maribora še kako žive, se večkrat zatečejo k nasilju. Še posebej je to izrazito pri napadih na novinarje in novinarsko hišo Nova24TV, ker jim očitno ni všeč, da poročajo za razliko od prevladujočih levih medijev drugače.

slika: nova24TV

[color-box color=”blue”] Razpihovanje sovraštva je očitno ena od glavnih lastnosti levičarskih vandalov. Ponoči so tako s prazno steklenico alkoholne pijače Jagermeister ciljali tablo medija nova24TV, ki je pritrjena na pročelje stavbe, v kateri se nahajajo tudi televizijski prostori. Vandali so s tem povzročili kar nekaj škode. Očitno pa je, da medij Nova24TV vedno bolj prodira v slovenski medijski prostor, kar pa marsikomu ni všeč in poskuša s takšnimi dejanji izraziti svoje nasprotovanje drugače mislečim. Pri tem gre zgolj za stopnjevanje napadov, od izjav, pa vse do realizacije – spomnimo se denimo izjave Marjana Šarca, da v določenih medijih ne bi smeli oglaševati.[/color-box]

“Krašenje” stavb s kljukastimi križi, ki je bilo v preteklosti obsojanja vredno, postaja nov trend. V Sloveniji je bilo tako zaslediti že nekaj takšnih primerov, ko so vandali uničili stavbo z risanjem svastike. Prva tarča risanja svastik pa je bila državna sekretarka na ministrstvu za zdravje Alenka Forte, ki so ji neznanci na pročelje stavbe njene ambulante v Trbovljah, narisali kljukaste križe. Poleg tega pa je ravno tako potrebno omeniti obiske na domovih poslancev, kjer so neznanci prav tako strašili s svastikami na plakatih. nenazadnje pa to ni prvi napad na zaposlene na Nova24TV.

Čakamo na odzive (levih) novinarjev, na odzive opozicije in bomo videli, kdo se bo odzval. O tem pa več v večernem članku na našem portalu.

PM

VREME

Maribor
megla
95%
75%
17°C
19°
16°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.