Novo posilstvo migrantov sredi Ljubljane! Levi mediji molčijo!

Ilegalni migranti, slika je simbolna

Naša policija izvaja neko zanimivost, ki je ne premore nobena država. O posilstvih javnosti policija več ne obvešča, podobno praviloma tudi ne o kaznivih dejanjih migrantov. Odgovorijo pa na vprašanja, če za kaj takega novinarji neuradno izvemo.

Ljubljana že zdavnaj ni več tako varna, kot je bila nekoč. Še posebej je nevarna za ženske, saj se ilegalni migranti sprehajajo po Ljubljani in prežijo predvsem na dekleta. Tako ima ljubljanska policija glede tega polno dela. A pri kaznivih dejanjih, ki jih sprožijo migranti ne poroča javnosti. Tokrat jen zaradi vprašanja urednika Spletnega časopisa, Petra Jančiča, morala odgovoriti. Tako so zapisali:

Včeraj, nekaj po 7. uri, smo bili obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost, kjer je na območju Tabora v Ljubljani neznana oseba na eni izmed zelenic na tleh zadrževala žensko, osumljenec pa je nato v družbi s še eno osebo zbežal s kraja. Na kraj je bilo napotenih več patrulj, policisti pa so takoj pričeli z intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka in aktivnostmi za prijetje osumljenca. Na podlagi podanega opisa so v bližini prijeli 26 letnega državljana Maroka, ki mu je bila zaradi suma storitve kaznivega dejanja iz poglavja zoper spolno nedotakljivost odvzeta prostost. Prav tako je bila odvzeta prostost 23 letnemu državljanu Maroka, ki se ga sumi pomoči pri dejanju. Podrobnosti o kaznivem dejanju zaradi preprečitve ponovne viktimizacije žrtve in interesa preiskave, ki še intenzivno poteka, ne moremo pojasnjevati. 

Za vsako žrtev posilstva, za vsak napad migrantov ali kaznivo dejanje je posledično kriva ta vlada in predsednik vlade Robert Golob, ki migrante z odstranjevanjem ograj na meji vabi v našo državo. Do kdaj še!

 

(opomba urednika: Za vse tiste, ki se razburjajo, zakaj pri tujcih uporabljamo terminologijo migrant. V tem primeru gre za tujce, ki so nezakonito prišli v Slovenijo, mimo mejnega prehoda in v njihovi državi ne divja vojna. Trem tujcem, ki prihajajo iz tako imenovanih tretjih držav, imenujemo migranti.)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.