NOVO! STA in UKOM podpisala dogovor o financiranju!

STA novic
STA, slika: twitter
STA in UKOM podpisala dogovor o financiranju!

V. d. direktorja STA Igor Kadunc in direktor vladnega urada za komuniciranje (Ukom) Uroš Urbanija sta podpisala pogodbo o opravljanju javne službe STA v zadnjih dveh mesecih letošnjega leta, so sporočili iz Ukoma.

Toliko neverjetnih laži, neodgovornega poročanja o sporu med STA in vlado že dolgo ni bilo. Zato je ta sporazum končno prinesel olajšanje. Levim medijem, ki so o teh stvareh nekorektno poročali pa zaprl usta.

Potem ko smo bili praktično od nastopa nove vlade priča nenehnemu pregovarjanju na relaciji Ukom-STA, ker tedanji direktor Bojan Veselinović nikakor ni zmogel dostaviti zahtevane dokumentacije, ki bi predstavljala podlago za financiranje agencije, se je Veselinović odločil, da mesto direktorja STA zapusti. Na direktorskem stolčku ga je zamenjal nekdanji generalni direktor javnega zavoda RTV Igor Kadunc. Sledilo je povabilo direktorja Ukoma Uroša Urbanije na prvi sestanek, danes sta že podpisala pogodbo o opravljanju javne službe STA za zadnja dva meseca letošnjega leta.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.