Novo streljanje na osnovni šoli. tokrat v Bosni in Hercegovini

slika je simbolna

V Bosni in Hercegovini je prišlo do strelskega incidenta v osnovni šoli.

V mestu Lukavac, deset kilometrov zahodno od Tuzle, je v zgodnjih sredinih urah prišlo do streljanja na šoli. Ustreljen je bil uslužbenec šole, ki je utrpel hujše poškodbe in se nahaja v kritičnem stanju, poroča Avaz. Isti medij dodaja, da je storilec 15-letni bivši učenec omenjene šole, ki je bil zaradi ekscesov premeščen v drugo ustanovo. Po portalu Klix, piše Žurnal24.


Klix poroča, da je bil v Univerzitetni klinični center Tuzla prepeljan pacient O. N. in nato hospitaliziran zaradi strelne rane. Ali gre za učitelja ali drugega delavca šole zaenkrat ni znano. Na mestu zločina so našli orožje storilca, dodaja Klix. Na dvorišču Osnovne šole Lukavac Grad trenutno poteka policijska preiskava, ekipe nujne pomoči pa nenehno prihajajo na kraj dogodka. V objektu so zaposleni v šoli, na kraj pa so prispeli tudi predstavniki Vlade.

Župan mesta Edin Delić je na Facebooku skušal pomiriti starše. “Je nekaj poškodovanih. Med njimi ni otrok. Prosim starše, naj ne povzročajo panike. Storilec je bil mladoletnik in je bil takoj pridržan,” je zapisal Delić.

.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
80%
1.5km/h
53%
3°C
4°
2°
2°
Sun
2°
Mon
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.