Novogoriški kriminalist kričal na tuje otroke in jih grobo stresal za roke? (posnetek)

zajem slike

Na kolesarski stezi med Novo Gorico in Šempetrom se je konec minulega tedna v spor s skupino mladoletnih kolesarjev, domnevno iz italijanske Gorice, domnevno zapletel novogoriški kriminalist. Ta naj bi bil do dečkov nespoštljiv, žaljiv, enega je celo močno stresal za roke.

Na novogoriški policijski upravi so včeraj pojasnili, da bodo po objavi posnetka, na katerem je videti, da se je na kolesarski stezi v Novi Gorici novogoriški kriminalist zapletel v spor s skupino mladoletnih otrok, uvedli notranjevarnostni postopek in preverili okoliščine. Pišejo Primorske novice.

Na posnetku je slišati italijansko in slovensko govorico, vmes pa tudi angleške besede. Moški na posnetku grobo govori z mladoletniki oziroma kriči nanje, enemu se približa, ga grobo prime za roko in strese. Nasilno ravnanje je s telefonom posnel eden od dečkov in ga po poročanju 24ur.com delil na družbenih omrežjih.  (posnetek 24ur)

Medtem ko moški in ženska na kolesarski stezi kričita na otroke, ju dečki v različnih jezikih pozivajo, naj se umirita, da so mladoletni … Na drugi strani pa je slišati kletvice, zmerjanja, grožnje … Ženska dečke zmerja s “čefurji”, moški jih pošilja v Italijo … Ko opazi, da eden od dečkov snema, ga grozeče opozori: “Kaj boš snemal? Veš, kaj ti povem? Snemaj svojo mamo doma.”

Mariborskemu županu se za nasilje nad mladoletnim otrokom ni zgodilo nič. Čakamo, kaj se bo zgodilo s kriminalistom!

(Posnetek in slika sta zamegljena zaradi zaradi varovanja mladoletnikov)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.