NSi v paniki. Na evropske volitve gre pol poslancev in Ljudmila Novak?

V Novi Sloveniji jih daje panika. zato so se odločili, da bodo za Evropske volitve dali vse svoje “najboljše”. Oziroma drugače povedano najbolj znana imena. 


Se Ljudmili Novak tresejo hlače? Nesojena predsednica države, katero levi mediji plasirajo na vrh lestvic priljubljenih politikov, je v svojem mandatu večkrat dokazala, da je NSi le politična krinka, pod katero se skriva. Njeni nazori pa so skrajno levičarski. Novakova se je ustrašila tudi tekme za predsednico države, saj bi preprosto politično pogorela. Ni pa še jasno ali bo Novakova tudi nosilka liste, ali bo to Matej Tonin!

Prav tako bo kandidiral tudi predsednik Matej Tonin, ki že dolgo drži “štango” predsedniku vlade Golobu in podpredsednik NSi in vodja njene poslanske skupine, sicer sramotni poraženec predsedniških volitev Janez Cigler Kralj, poslanec in predsednik sveta stranke Jernej Vrtovec ter “samovšečni” župan občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah David Klobasa

Po anketah sodeč se Novi Sloveniji obeta mogoče en Evropski poslanec, a očitno v stranki živijo, bolj v pravljici, saj omenjajo, da naj bi celo zmagali na junijskih evropskih volitvah. A roko na srce, pri tem jim ne more pomagati niti Bog!

vir: portal N1

VREME

Maribor
oblačno
68%
1.5km/h
94%
19°C
20°
18°
17°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.