Ob dnevu državnosti na RTS Maribor posebna praznična oddaja!

Zajem slika, vir: televizija RTS Maribor

Domovina je ena sama, ena sama prava domovina. Domovina za katero je treba skrbeti, jo negovati, ljubiti, domovina. S tem besedami se je začela posebna TV oddaja Polka in majolka, ki je bila posneta ob dnevu državnosti.


Televizija RTS Maribor, nosilec TV oddaje Polka in majolka je ob dnevu državnosti pripravila posebno televizijsko oddajo, posvečeno rojstnemu dnevu naše države. Gostitelj oddaje je bila občina Ormož, kjer še najbolj prepoznajo čar samostojne države. Tako se je v dvorani na Kogu zvrstilo veliko število glasbenih  gostov ob blizu in daleč.

Nastopili so: Marijan Smode, Rudi Šantl, Roky Furman, Mark Tivadar, etno skupina Porini pa počini, harmonikar Ben Maj in Julija, za zaključek pa je od zvenela tudi vsem dobro znana pesem  Slovenija od kod lepote tvoje, ki sta jo v živo zapela Suzana Mally in Rudi Šantl. Prireditev sta po desetih letih spet skupaj vodila Suzana Mally in Mitja Grmovšek.

Tudi na našem portalu vsem državljanom voščimo ob dnevu državnosti vse najboljše!

 

VREME

Maribor
oblačno
64%
2km/h
89%
29°C
31°
28°
28°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.