Občinski odbor SDS Duplek dobil starega-novega predsednika za nov štiriletni mandat

V prostorih kulturnega društva Dvorjane je potekala volilna konferenca občinskega odbora Slovenske demokratske stranke  Duplek, kjer so izvolili novo vodstvo.

Občinski odbor Duplek, je eno najhitreje rastočih občinskih odborov v Podravju, saj se je v odbor vključilo veliko novih članov, ki so v samem odboru zelo aktivni. V štirih letih se je v mandatu Marka Remsa, kot predsednika in Natalije Pečar, kot podpredsednice, zgodilo res veliko dogodkov, oba mestna svetnika pa tvorita tudi koalicijo s sedanjim županom Dupleka Mitjem Horvatom.

Za predsednika OO SDS Duplek, je bil za nov štiriletni mandat ponovno izvoljen Marko Rems, ki je dobil zares prepričljivo več glasov od protikandidata Darka Muleca. Potrjen je bil tudi nov izvršilni odbor in nova sestava nadzorne komisije SDS Duplek.

Občinski odbor si je zadal številne nove cilje in naloge, predvsem pa odbor čaka do konec letošnjega leta še veliko dela tudi zaradi predsedniških in lokalnih volitev. “Najprej nas čaka potrjevanje liste mestnih svetnikov odbora SDS Duplek, zatem pa še veliko izzivov,” je za portal e-maribor.si dejal novoizvoljeni predsednik Marko Rems.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
47%
4.1km/h
20%
9°C
11°
6°
7°
Wed
3°
Thu
1°
Fri
4°
Sat
4°
Sun

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA