zajem zaslona / družbeno omrežje

“Tokrat sem oglasil zato, ker menim, da se dogaja do sodržavljanov, do stroke in do zdravstvenih delavcev, krivica,” ja na svojem družbenem omrežju zapisal glasbenik Gregor Bezenšek.

Razmišljanje o virusu in ukrepih!
Gregor in Nina Bezenšek sta maja lani izgubila svojega dve leti in pol starega fantka Viljema Julijana, ki je imel redko smrtonosno genetsko bolezen. Že v času njegove bolezni sta ustanovila sklad Viljema Julijana, s katerim si želita, da bi zapuščina njunega sina skrbela za druge otroke s podobnimi boleznimi.

In ravno zaradi tega se je na družbenem omrežju oglasil Gregor Bezenšek. Koronavirus se je dobesedno zarezal v naše pore, v vsakdanje življenje. Vendar razni zanikovalci tega virusa še vedno pravijo, da virus ni, da je vse izmišljeno. Nekateri gredo celo tako daleč, da menijo, da je zanj kriv kar predsednik vlade. V svojem kar 20 minut trajajočem videu je svoje poglede na koronavirus predstavil  Gregor Bezenšek, ki je zapisal: “Z vami delim nekaj mojih misli in besed o situaciji epidemije Covid-19, o znanosti, o demokaraciji, o teorijah zarot, o skeptikih in še o čem.”

Kot pravi Grega: “Preprečiti okužbo je zame popolnoma dovolj, da bom masko nosil!” Zgledujte se po njem Slovenke in Slovenci, skupaj preprečimo ta virus!

MG