Oborožena migranta sredi Ljubljane izvedla drzni rop?

Policija, policistI,policija vnukinja

Včeraj, v soboto, se je po poročanju portala Nova24TV,  v samem centru Ljubljane zgodil predrzni rop, ki sta ga izvedla dva maroška migranta.

Policisti so bili zgodaj zjutraj obveščeni o ropu v centru Ljubljane. Dva osumljenca sta zagrozila oškodovancu, od njega zahtevala denar in ga porinila na tla. Odtujila sta mu vrečko s hrano, ki jo je imel pri sebi, in peš pobegnila. Oškodovanec pri tem ni bil poškodovan. Na podlagi danega opisa je bil eden izmed osumljencev prijet takoj po dejanju in mu je bila za čas zbiranja obvestil odvzeta prostost.

Očividec je za Slovenske novice povedal, da sta dva moška oropala prodajalca, ki na Čopovi ulici prodaja suho cvetje, pri tem naj bi bil eden izmed storilcev oborožen. Prodajalcu, ki na Čopovi prodaja suho cvetje, je menda nastavil pištolo na glavo in ga prijel za vrat. Potem sta roparja moškega potisnila in vrgla po tleh. S pištolo naj bi grozila tudi ljudem, ki so rop opazovali. Prodajalcu sta ukradla nekaj stvari in hrano ter zbežala, so potrdili na policiji.

Primer so obravnavali policisti s Trdinove ulice, kradljivca so pridržali. Na PU Ljubljana so potrdili, da je šlo za 35-letnega Maročana. Drugega storilca še iščejo. Oškodovanec pri tatvini ni bil poškodovan.

VREME

Maribor
oblačno
73%
1km/h
100%
9°C
12°
7°
8°
Thu
2°
Fri
5°
Sat
9°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.