Obsojenec za umor Gašperja Tiča, v zaporu storil samomor.

Vir: Politikis

Aprila leta 2018 je sodišče zaradi umora igralca Gašperja Tiča, mladega Stefana Cakića spoznalo za krivega in mu prisodilo 10 let zaporne kazni. 

 

Tič je umrl v precej nenavadnih okoliščinah, Stafan Cakić, naj bi Tiča umoril v bistveno zmanjšani prištevnosti zaradi kombinacije osebnostne motnje ter alkohola in kokaina, ki ju je užil v času pred dejanjem. V Tičevem stanovanju naj bi se zbudil gol, z občutkom, da je bil spolno zlorabljen. 

 

Kaj se je takrat točno dogajalo v Tičevem stanovanju bo verjetno za vselej ostalo neraziskano. Tičev pravnomočno obsojeni morilec Stefan Cakić naj bi, kot poroča portal N1, v zaporu storil samomor.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.