Obvestilo za politične stranke v Mariboru

E-Maribor bo omogočal predstavitve strank in kandidatov na območju Maribora. Vsem strankam, ki si želijo predstaviti na kratko svoj program in obljube glede mesta Maribor, pozivam, da pišejo našemu uredništvu na elektronski naslov [email protected]

Predstavitev obsega v prvem delu štiri točke, kjer se bo predstavil na kratko program stranke, ambicije, povezavanje z drugimi strankami in zavzemanja stranke na področju Maribora. V drugem delu pa sledi kratek intervju z enim izmed kandidatov za poslanca v Mariboru.

Naš portal hoče, vam bralcem, pomagati pri odločitvi, koga izbrati v Mariboru, kajti moramo se zavedati da imamo zelo majhno zastopanost znotraj trenutne sestave državnega zbora. To je pa tudi posledica stanja v samem mestu.

Hkrati pa hočemo spodbuditi stranke in njihove bodoče poslance, da jasno povedo ali so pripravljeni narediti kaj za Maribor in kje vidijo probleme znotraj našega mesta. Le s skupnim delovanjem in s transparentnim medstrankarskim sodelovanjem je mogoče spraviti toti naš Maribor nazaj na noge.

L.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.