Obvestilo za politične stranke v Mariboru

E-Maribor bo omogočal predstavitve strank in kandidatov na območju Maribora. Vsem strankam, ki si želijo predstaviti na kratko svoj program in obljube glede mesta Maribor, pozivam, da pišejo našemu uredništvu na elektronski naslov [email protected]

Predstavitev obsega v prvem delu štiri točke, kjer se bo predstavil na kratko program stranke, ambicije, povezavanje z drugimi strankami in zavzemanja stranke na področju Maribora. V drugem delu pa sledi kratek intervju z enim izmed kandidatov za poslanca v Mariboru.

Naš portal hoče, vam bralcem, pomagati pri odločitvi, koga izbrati v Mariboru, kajti moramo se zavedati da imamo zelo majhno zastopanost znotraj trenutne sestave državnega zbora. To je pa tudi posledica stanja v samem mestu.

Hkrati pa hočemo spodbuditi stranke in njihove bodoče poslance, da jasno povedo ali so pripravljeni narediti kaj za Maribor in kje vidijo probleme znotraj našega mesta. Le s skupnim delovanjem in s transparentnim medstrankarskim sodelovanjem je mogoče spraviti toti naš Maribor nazaj na noge.

L.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA