Da je sprenevedanje levičarjev nekaj povsem normalnega, ni treba posebej predstavljati. Glavna akterja tega, pa sta Tanja Fajon in Marjan Šarec.

Sprenevedanje Marjana Šarca in Tanje fajon

Zahteve po odstopu Simone Kustec, ministrice za izobraževanje, znanost in šport (SMC), ker na dobrodelni prireditvi Olimpijskega komiteja Slovenije in to z neposrednim prenosom na TV Slovenija, ni nosila zaščitne maske, so sicer povsem upravičene, a tu ne gre samo za to. Maske niso niti drugi. Celo “levičarski” odrešenik Aleksander Čeferin ne. A zadeva je malo globlja, kot si jo predstavljajo levičarski akterji zarot s Fajonovo in Šarcem na čelu.

Sprenevedanje Marjana Šarca

Šarec moleduje in se spreneveda, medtem, ko njegov poslanec, vsem dobro poznani Jani Möderndorfer ne želi nositi mask v parlamentu. Je zagovornik ne nošenja mask in, kot pravijo maske ne uporablja niti v javnih zaprtih prostorih. Ja gospod Šarec, najprej bo treba pomesti pred svojim pragom. Ministrica Simona Kustec se je že opravičila, se bo tudi vaš poslanec?Sprenevedanje Tanje Fajon 

Druga, še bolj zanimiva pa je evropska dama za težave, Tanja Fajon, piše Požareport,  ki se je prav te dni kot prva slovenska politična stranka postavila na stran tako imenovanih zanikovalcev pandemije covida-19 – ob bok, recimo, slovenskim “estradnikom,” voditelju in “nabildancu “Marku Potrču, “cvilečemu” pevcu Wernerju, igralki v stilu doktorice Magde Velepič iz Naše male klinike, Tanji Ribič in možu Natalije Verboten, dobro “služečemu” tonskemu tehniku pred korona krizo, Dejanu Bojiću. Tu se gre Tanja neko organizirano politično akcijo proti nošenju mask v šolah in vrtcih. Vse za lastno reklamo, a na zdravje otrok in ostalih ljudi, pa se požvižgajo prav vsi zgoraj našteti!

Kaj pa Aleksander Čeferin?

In ko smo že pri nabijanju levičarske kaste po odstopih in obtoževanjih. Kam pa spada levičarski odrešenik in rešitelj težav Slovencev in Slovenk, pa tudi zagovornik vedno nedolžnega Zorana jankovića, ter seveda veliki šef UEFE Aleksander Čeferin? Draga Fajonova in Šarec, kaj njega ne bo nihče obtoževal in trosil puhlic? Tudi levosučni mediji so ta delček sporne prireditve OKS z ljubljenčkom in varovancem teh istih medijev Čeferinom zato raje kar zamolčali?

Za večinske medije, ter za Fajonovo in Šarca, ki glasno zahtevajo odstop Simone Kustec, ne pa tudi odstopa Möderndorferja in vodstva stranke SD, je to dogajanje nekaj povsem normalnega. Do kdaj še?

MG