/ODLIČNO/ Pobuda članov SDM Kamnik, naj na gradu plapola Slovenska zastava!

zastava

Pobuda novo ustanovljenega odbora SDM, ki ga vodi Tim Rauter je, da na kamniškem starem gradu zaplapola slovenska zastava.

Naj na kamniškem gradu zaplapola slovenska zastava

Kot so za naš portal sporočili iz SDM Kamnik, v skladu z Vizijo za mandat 2021-23, nameravajo pozvati župana Mateja Slaparja in občino Kamnik, da bo še letos na Starem gradu nad Kamnikom zaplapolala slovenska zastava, saj so Slovenski demokratski mladini Kamnik zelo pomembni simboli, ki združujejo celoten narod, so zapisali.

Slovenska demokratska stranka že nekaj let skrbi za ohranjanje slovenske identitete. Slovenska zastava je zato bistvenega pomena pri prepoznavanju naše domovine. Kar nekaj točk je v Sloveniji, kjer na gradovih plapola slovenska zastava, kot se spodobi. Dober primer je recimo velenjski grad, pa tudi po dolgem prepričevanju župana Jankoviča tudi ljubljanski grad, zastava vihra tudi na ptujskem gradu. Zastava plapola tudi na gradu Boštanj, na vzpetini pri Grosupljem in na vzpetini Žirk nad Žirmi, na vzpetini Strma Reber v Osilnici, na Severjevem griču v Dobrovi, na Črnem vrhu nad Idrijo in tako dalje.

PM

.

VREME

Maribor
oblačno
92%
4.1km/h
100%
4°C
6°
1°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.