Odzivi na nasilne proteste anticepilcev!

“Ko zdravstvena stroka svetuje cepljenje zoper #covid19, je to za nekatere zarota. Ko pa jim ista stroka in isti ljudje predpišejo na stotine ostalih terapij, zdravil in cepljenj – pa jim verjamejo in zaupajo. Ali se gredo zdravit na fb?” Je zapisal predsednik vlade Janez Janša.

“Spet množični izlivi frustracij brezdelnežev danes v Ljubljani. To je rezultat pridnega zavajanja s strani medijev leto in pol. Si predstavljate, da bi desnica organizirala vsaj pol podoben protest? O tem bi poročali še leta. Kdo bo odgovarjal, če se komu kaj zgodi?” Je zapisal predsednik SDM Kamnik Tim Rauter.

“Ob prizorih današnjega pustošenja po Ljubljani je na mestu tudi vprašanje, kdo ima na delovni dan med 13.00 in 18.00 čas hoditi po (avto)cesti in tistim, ki imajo za sabo 8 ur dela onemogočati mirno in varno pot domov … Odgovorite si sami,” je zapisal poslanec SDS, Jure Ferjan.

Generalni sekretar SDM Nejc Brence je ob protestih zapisal: “Leto in pol hujskanja ter promoviranja protestov s strani opozicijskih lokostrelcev in #mainstream medijev je prineslo rezultate. Slepi verniki verjamejo, da živijo v diktaturi in s fašističnimi akcijami povzročajo škodo.”

 

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.