Oglas, kateremu se danes smeji vsa Slovenija

Potrošniki danes veliko dajo na poreklo izdelkov, ki jih kupujejo, še posebej ko je v igri hrana. Pa je res vse tako, kot piše na poreklu in etiketi?

Pred nedavnim so se v eni izmed slovenskih trgovin kupci znašli v dilemi, ko je so med nakupovanjem zagledal napis, ki se ni najbolj skladal z napisanim. Ko so kupci želeli v svojo vrečo naložiti slovenski krompir, so namreč opazili,  da poreklo krompirja ni Slovenija, temveč Francija. Kako je to mogoče? 

Kot pišejo Slovenske novice, se Lidlu izgovarjajo, da je prišlo zaradi napake, ki so jo sicer odpravili. Na prodajni polici so namreč predhodno imeli slovenski krompir in oznako »poreklo Slovenija«, ob menjavi sortimenta pa krompir iz Francije. 

Pa naj razume, kdor more?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.