Ordinacija Alenke Forte je bila ponovno tarča vandalov!

Državna sekretarka na ministrstvu in zdravnica Alenka Forte je bila ponovno tarča vandalizma – v stavbo njene zdravniške specialistične ambulante so namreč zabrisali črno barvo.

ORDINACIJA ALENKE FORTE SPET TARČA VANDALOV

V zanosu včerajšnjega protesta, ki je v Ljubljani potekal na državni praznik, pa so vandali očitno spet dobili navdih za zdravljenje svojih kompleksov. Žal ambulanta zdravnice Alenke Forte ne opravlja storitev, ki bi tovrstne posameznike morda lahko ozdravile – česar se očitno zavedajo tudi oni, saj so, namesto da bi potrkali na vrata, raje v stavbo zabrisali črno barvo. “Tokrat niso imeli svetlih barv. Vandalizem infantilnih,” je komentirala Fortejeva. Dr. Vinko Gorenak pa je pod njeno objavo zapisal: “Alenka vedite da delate dobro za ljudi, tu pa imate opravka s huligani. Če še niste, čim prej prijavite policiji.” Še nek drug uporabnik Twitterja se je pridušal, češ da je to delo fajonistov. Kakor koli že, upamo da se pacient po tem nesmiselnemu in zavržnemu dejanju počuti kaj bolje – vsaj dokler ga ne najde policija. Piše Nova24TV.

P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
22°C
23°
21°
21°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.