..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ostri twitter odzivi nad zapisom evropske poslanke Irene Joveve (LMŠ)

joveva

Irena Joveva, ženska makedonskih korenin, ki je pustila službo na (neodvisni) POP TV in odšla za 15. jurjev, kot slovenska poslanka v Bruselj, pravi da jo je sram.

Ireno Jovevo je sram!

Me je sram. Ne le kot poslanko, sram me je kot človeka, kot slovensko državljanko. Je zapisala na svojem twitter profilu. “Sram me je izključno zaradi premierja, ki očitno obvlada samo manipuliranje in obešanje na neke čase, ki so že davno minili, trenutne situacije pa ne obvlada.

So se pa na zapis Irene Joveve, katerega je seveda delil, tudi glavni opozicijski “klovn” v državi Marjan Šarec, odzvali številni Slovenci, z nič kaj prijaznimi zapisi.

(zapisi na družbenih omrežjih niso lektorirani in ne izražajo vedno mnenja uredništva našega portala)

Mogoče bi Ireno Jovevo bilo boljše, da bi se posvetila temam, primernim poslanki Evropske unije in ne temam v stilu humorista Serpentinška.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
75%
0.5km/h
0%
9°C
9°
3°
8°
Wed
9°
Thu
11°
Fri
12°
Sat
6°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.