Oštro in Milan Brglez skupno nad Zalo Klopčič. Ta jim odgovarja 5-letni bratranec je bolj kredibilen vir informacij, kot vi

Začela se je popolna vojna proti spletni vplivnici in voditeljici omizij na televiziji RTS Maribor, Zali Klopčič. Očino je resnica samo tista, ki jo zrežirajo levi mediji, ali pa jo zapišejo “levosučneži” na portalu Oštro.

Pred kratkim je Zala Klopčič v svojem videu razkrila, kako si na Gimnaziji Šentvid predstavljajo domovinsko vzgojo.  Razkrila je v bistvu dijakom vsiliti levo propagando, ki jo ustvarjajo razni ekstremno levi predavatelji in sogovorniki, kot na primer levičarski Evropski poslanec Milan Brglez, levičarski novinar Mladine Erik Valenčič, levičarski ekstremist LGBT Lovro kuhar in podobno.


In ubogi Milan Brglez, katerega je začel reševati levosučni portal Oštro, kjer so celo ugotovili, da je portal e-Maribor na facebooku svoj povzetek vsebine videa delil v več skupinah, med njimi so Ukinite RTV prispevek – za pravične pokojnine (12.500 članov), Slovenija moja domovina (9900 članov) in Glas upokojencev (1700 članov). Vau. Kakšna “glamorozna” ugotovitev. Nič čudnega da so za take leve pogruntavščine plačani od države.

In, kot da bi bil portal Oštro neki kredibilni portal, se je ubogi, evropski poslanec Milan Brglez, ki zaradi članka verjetno ni mogel vsaj tri dni spati, na omrežju X spraševal, če se bosta SDM in Planet šoli opravičila za škodo?

Sicer pa je Brglezu odgovorila kar sama Zala Klopčič: “G. Brglez. Moj 5-letni bratranec je bolj kredibilen vir informacij kot Oštro, na katerega se sklicujete. Obtožujejo me, da nimam dokazov, da ste si kupovali volivce. A dokaz je slika, ki ste jo sami objavili na vašo spletno stran. Nič ni narobe s tem, če kdaj priznate napako.!”

In po vsem prebranim, tudi nas zanima kakšno škodo, je kdo naredil šoli, gospod Brglez? Očitno nihče drug, kot vi, ko ste svojo levičarsko propagando širili med otroci v šoli!  

 

.

VREME

Maribor
dež
84%
4.1km/h
100%
5°C
6°
5°
4°
Tue
2°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
4°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.