Pahor vabi k sebi Stevanovića! Oglasil se je tudi Janez Janša.

Predsednika prevratniške stranke Resni.ca Zoran Stevanović, ki je za torek in sredo napovedal blokado države pred vrhom EU-Zahodni Balkan, se bo v ponedeljek dopoldne srečal s predsednikom republike Borutom Pahorjem.

BORUT PAHOR NA SESTANEK POVABIL ZORANA STAVANOVIĆA?

Neverjetno, a resnično. Človeka, ki grozi z državnim udarom bo sprejel predsednik države Borut Pahor. Naivno potezo predsednika države Boruta Pahorja, da organizatorja nasilnih protestov Zorana Stevanovića prepriča k odpovedi napovedanih protestov, kjer bodo voditelji držav EU ter predsednik Evropskega sveta Charles Michel in predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, bo seveda Stevanović izkoristil za še večjo publiciteto ter tako še dodatno aktivacijo svoje politične baze. S tem bo nedemokratičnim metodam dodal še dodatno legitimiteto, namesto da bi se s Stevanovićem ukvarjali organi pregona.

Stevanovič je po z tem, ko je ta, predsednika vlade pozval k odstopu, dobil odgovor Janeza Janše: “Stevanoviću: Namesto da razgrajate po ulicah, ovirate promet, napadate zdravstvene delavce, novinarje in policiste, se raje javite kot prostovoljci za delo na Covid oddelkih, delajte tam teden dni brez zaščitne opreme in  dokažite Sloveniji, da verjamete v to, kar govorite.!

Zagotovo pa bi pri tem morala tudi policija opraviti svoje delo in Stevanoviča že zdavnaj osstraniti, saj je nevaren za državo, njene temelje in demokracijo. Spomnimo se, zakaj so zaprli Andreja Šiška!

P.M.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.