Pahor vabi k sebi Stevanovića! Oglasil se je tudi Janez Janša.

Pahor vabi k sebi tistega ki ruši ustavne temelje države?

Predsednika prevratniške stranke Resni.ca Zoran Stevanović, ki je za torek in sredo napovedal blokado države pred vrhom EU-Zahodni Balkan, se bo v ponedeljek dopoldne srečal s predsednikom republike Borutom Pahorjem.

BORUT PAHOR NA SESTANEK POVABIL ZORANA STAVANOVIĆA?

Neverjetno, a resnično. Človeka, ki grozi z državnim udarom bo sprejel predsednik države Borut Pahor. Naivno potezo predsednika države Boruta Pahorja, da organizatorja nasilnih protestov Zorana Stevanovića prepriča k odpovedi napovedanih protestov, kjer bodo voditelji držav EU ter predsednik Evropskega sveta Charles Michel in predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen, bo seveda Stevanović izkoristil za še večjo publiciteto ter tako še dodatno aktivacijo svoje politične baze. S tem bo nedemokratičnim metodam dodal še dodatno legitimiteto, namesto da bi se s Stevanovićem ukvarjali organi pregona.

Stevanovič je po z tem, ko je ta, predsednika vlade pozval k odstopu, dobil odgovor Janeza Janše: “Stevanoviću: Namesto da razgrajate po ulicah, ovirate promet, napadate zdravstvene delavce, novinarje in policiste, se raje javite kot prostovoljci za delo na Covid oddelkih, delajte tam teden dni brez zaščitne opreme in  dokažite Sloveniji, da verjamete v to, kar govorite.!

Zagotovo pa bi pri tem morala tudi policija opraviti svoje delo in Stevanoviča že zdavnaj osstraniti, saj je nevaren za državo, njene temelje in demokracijo. Spomnimo se, zakaj so zaprli Andreja Šiška!

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
88%
0.5km/h
100%
2°C
4°
1°
1°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA