Parodija, ki je nasmejala Slovenijo! Kaj se dogaja v murgelskem bunkerju?

Film “Untergang” (po slovensko “Propad”) iz leta 2004 je zagotovo najbolj popularen film o Adolfu Hitlerju doslej. Iz tega filma pa nastaja vrsta parodij. Zadnja je nastala na račun Golobove vlade.

Ena najbolj aktualnih pa rodij se je pojavila te dni, le da si lahko predstavljate, da se vse skupaj dogaja v murgelskem bunkerju in je glavni akter tov. Milan Kučan, ki sprva računa, da bo Golobove posle prevzela kar Tina Gaber, a se mu načrti sesujejo.

Kaj se zgodi, ko Kučan izve, da je Tina Gaber neprimerna, da bi nasledila Goloba na vrhu vlade? To si oglejte v spodnje videu:

Vir: Demokracija

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.