Pavle Rupar: “Komunist se nikoli in nikdar ne spreobrne!”

PAVLE RUPAR - Politično s Pavlom Ruparjem
PAVLE RUPAR: Politično s Pavlom Ruparjem

Politično s Pavlom Ruparjem na portalu e-Maribor

Pavle Rupar: “Komunist se nikoli in nikdar ne spreobrne!”

Popolna okupacija vseh »večjih« medijev s strani komunističnih-levičarskih medijev, ki so posledica dolgoletnih načrtovanih in zelo premišljenih potez bivših ljubiteljev Jugoslavije in metod enoumja Komunistične partije, bo za demokracijo Slovenije najtrši oreh ponovnega poizkusa prenove! Le s pametnimi, smelimi in poštenimi potezami bo moč razbiti tovarne laži, afer in razdvojevanja naroda in postaviti nove temelje, za katere smo že mislili, da smo jih ob osamosvojitvi in graditvi novih potih naše Dežele!

Takrat smo jim preveč zaupali! Njihovo kesanje in moledovanje je bilo navadno hinavstvo, zloraba dobre volje in upanja, da se ne bodo več sadistično izživljali nad ljudmi! Res smo se zmotili! Iz zgodovine bi namreč morali vedeti in se naučiti, da se komunist nikoli in nikdar ne spreobrne, da te v trenutku, ko te gleda v oči in podaja roko sprave z drugo roko zabada v hrbet in gradi svoje zlo naprej! Pa ne le v medijih in njihovi FDV, enako so delovali od tožilstva, sodišč in Policije! In si naredili mafijski imperij v katerega je ponovno dregnil Janez Janša! Zdaj je boj za denar, kraje in korupcijo najhujši, kdor bo tu zmagal, bo preživel desetletja!

Razmišljati ni kaj! Ali se vrniti na pota enoumja komunistične Jugoslavije s poizkusom tvorjenja nove SFRJ s prišleki  iz republik nekdanje SFRJ pod vodstvom komunistov in ekstremnih levičarjev ali pa graditi na novo Slovenijo, kar smo si želeli pred 30 leti! Tu smo odgovorni vsi, ki imamo pokvarjenih novinarjev POP TV, RTV SLO, Dnevnika, Mladine, Dela, Večera in drugih vrh glave in stopiti v bran demokraciji in uničiti lažnivce, ki so se zatekli celo v EU in Bruselj! Ravno tu pa se mi porajajo nova vprašanja, na katera želim odgovor!

[color-box color=”yellow”] Poteza, ki jo je naredil gospod Janša je skupek izkušenj, modrosti in tudi Božje pomoči! Njegovo povabilo posebni skupini v Bruselj in Ursuli von der Laynovi, naj obišče in se sama prepriča v umazanije, ki jih pač moramo živeti Slovenci, je fantastična! Vsekakor so se takoj oglasili lažnivci in prevaranti v medijih, KULci in njihovi plačanci! Poteza jim niti slučajno ni jasna, jih je prizadela in nedvomno rahlo streznila, kar je bilo opaziti že te dni v osrednjih informativnih oddajah![/color-box]

Če bo Bruselj korekten, bo skupina nedvomno prišla v Deželo! In če bodo le pošteni, si bodo nedvomno ogledali vse izdaje tiskanih medijev za eno leto nazaj, pogledali vsa poročila POP TV in RTV SLO ter oddaje laži in prevar! Presrečen bom, če bodo podrobno pogledali sojenja in dejanja tožilcev ter njihovo dvoličnost pri samem delovanju! Tega se vsi nadejamo a vseeno imam pomislek.. Kaj pa, če Bruslju ni do tega, da si odpre oči in vidi realno stanje pri nas? Kaj pa, če bodo levičarji s svojimi lopovi vseeno uspeli prepričati pristojne v Bruslju, da je to notranja stvar Sloveniji, čeprav so sami prvi lansirali svoje barabije v Evropo?

Potem je stvar jasno: v tako Evropi nimam kaj iskati, potem to ni več tista evropa Prava in pravic, v katero smo se včlanili pred leti! Potem je čas, da se opredelimo o izstopu! A brez skrbi, če bi to slednje obveljalo, potem se levičarskim ekstremistom in novodobnim kapitalistično-komunističnih pripadnikom ne bi tako tresle hlače ,kot se jim.. Tudi smrdelo ne bi iz teh hlač.. Ni čudno, da vsi v en glas vpijejo, kako nesramen je predsednik Janez Janša, ker si je drznil povabiti posebno komisijo na ogled!! Zato verujem v zmago, pravico in prenovo Slovenije in končen obračun z drhaljo, ki nas mori enako, kot nas je taista v Jugi! Oni se niso spremenili, zdaj je čas, da se.. Uf, kakšna “nesramnost” Janeza Janše!!

Pavle Rupar

VREME

Maribor
oblačno
83%
2.1km/h
91%
23°C
24°
22°
23°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.