Pavle Rupar: “Prave bitke se šele začenjajo! Karla ni več”

Karel Erjavec desus svet
Karel Erjavec, slika, družbena omrežja

Če kdo misli, da bo po kolapsu KUL in ponesrečenega Karla Erjavca mir in konec sovraštva in nagajanja vladi s strani ekstremne levice, nerazgledane Bratuškovi, od porazov prizadetega Šarca in preveč možate Fjonove, se je pošteno zmotil! Največji poden politike, najhujša dejanja in največje »ofenzive« podtalnega delovanja naštetih lahko šele pričakujemo!

Prave bitke se šele začenjajo! Karla ni več..

Niti niso do konca prešteli skromnih 40 glasov podpore, pust (Karl) še ni pogorel do konca, že so se posipali s pepelom! Kako naključno sovpada maškarada, pust in Pepelnična sreda z dogodki tega tedna.. Čeprav še mislijo, da se bodo nekoč dvignili, kot Feniks iz pepela, bodo na to zelo dolgo čakali! Že sami nastopi govorcev v Državnem zboru, ki niso počeli nič drugega , kot sikali zlobo in laži , ter njihovi, prej omenjeni vodje, kaže na to, da se najhujša ofenziva zoper Janeza Janšo, vlado in nas domoljube šele pripravlja! Ranjen lev je najbolj nevaren..

Podoba Karla Erjavca je za levičarje le še smešna ikona, ki na nobeni steni ne bo več visela! Odstranili jo bodo za vekomaj. No, roko na srce, Karl se je odstranil sam! Preveč porazov je doživel v zadnjih letih in le s pomočjo goljufij, laži in režiranih , vnaprej pripravljenih dogodkov lahko še pride na kak manjši položaj, recimo za predsednika NK Naklo. Vesel sem, da smo bili v Tržiču toliko pametni, razgledani predvsem pa s tako močnim spoznanjem, da karikatura Karl ni niti politik, niti govorec pač pa trgovec za svoj žep, da mu ni uspelo dobiti niti 400 glasov! )levi) župan Borut Sajovic , ki mu je zelo pomagal, mu je ponudil vso infrastrukturo za propagando in preko medijev pomagal, je doživel še hujši udarec, kot Karl sam.

Karl je doživel najhujši poraz v svoji stranki

Največji poraz je doživel v svoji stranki, ko je izgubil mesto predsednika! Še danes pogledam slike njegovega obraza, kot bi ga kdo polil s kropom.. Poparjen in smešen! In takoj se je s podlo in umazano igro, skupaj z Globoko državo, lotil dr. Aleksandre Pivec. Gospe mi je osebno žal, a stavim nanjo.. Ljudem so dokazali, da na levi ni nič naključno, da zmaga tisti, ki ga mafija želi! Karlova hipna zmaga na podlagi korupcije, naj si bodi politične ali materialne, bo kratka! To bo spoznal v teh dneh, ko ga bodo ponovno (vsaj upam) odslovili! Če ne je z Desusom za vselej konec! Tudi zelo dobro!

kandidat za mandatarja Erjavec Karel desus

kandidat za mandatarja Erjavec Karl. Slika: Twitter

Zakaj se Karlu dogaja tak fiasko, poraz za porazom? Zakaj Karla nič ne ustavi!? Odgovor niti ni tako težak: “nikoli ni ničesar ustvaril sam! Vsaj z delom, poštenim zaslužkom ne! Vedno je uspel s pomočjo drugih, najsi bodi kriminalnega podzemlja, globoke države, levičarskih »strokovnjakom« za barabije, mafije..” In ko je uspel, je postal strašansko samozavesten, vse okoli sebe je začel podcenjevati! Tržičane, člane Desusa, Državni zbor. Ker ima za seboj zaledje, pokvarjeno zaledje! In je le tako lahko nekaj, sicer je nula.. Kot otrok, ki dobi liziko od mame in je zato glavni!

Ker je Karl “zakompleksana” oseba od otroštva pa vseeno neskončno ambiciozen in željan najvišjih uspehov! Tu pa se navadno zalomi! Ko ni več odvisen od sebe, ko mu strukture obrnejo hrbet ostane le še občan, občine Naklo z veliko premoženja, ki pa bo prej ali slej moral vrniti tistim, od katerih ga je prejel. In stavim, da se bo še rinil v ospredje! A le s pomočjo sovraštva, nemirov, scenarija, ki ga piše mafija globoke države in na začetku omenjenih oseb in razdeljevanja naroda! Ampak ti dajo le eno priložnost, če ne uspeš. Te ni!

Si razumel Karl Erjavec? Te ni…

Pavle Rupar

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.