rupar

Umazanijo, katero so naredili levi politiki, ne samo predsedniku vlade, ampak celi Sloveniji ne gre opisati. Red zelo podla poteza “prijateljev” naših levičarskih prvakov.

Grda umazanija proti Sloveniji

“Kakšno grdo umazanijo so naredili Sloveniji z lažmi, ki so jih izvozili levičarji izdajalci naroda na Balkan!” se na družbenem omrežju sprašuje tudi nekdanji poslanec in nekdanji župan Tržiča Pavle Rupar. V teh dneh sem odslovil kar nekaj tu živečih “prijateljev” Balkancev, ki so me na vsem lepem začeli zmerjat, če mislimo narediti vojno! Nerazmišljujoči , potuhnjeni uvoženi volilci levih strank ,itak!”

“A povem vam!! Ne z lažmi, ne z umazanijami, ki sem jih v Tržiču sam izkusil na svoji koži, ne z goljufijami ne boste dolgo zmogli!!! S SLOVENSKO BESEDO, DOMOLJUBJEM, RESNICO IN BOŽJO POMOČJO, Z DELOM IN REZULTATI IN NARODNO NOŠO BOMO STRLI VSAK POSKUS SOVRAŠTA!! Kot orehe, enega za drugim, trsk, trsk.. Če pa koga ne bomo, ker boste zbežali, ga bodo pa od znotraj črvi požrli, tisti zajedalci, ki komaj čakajo na gnilo meso v lupini hinavske prijaznosti in lažnih nasmehov in se ji reče vest!!! GREMO SLOVENIJA, GREMO JANEZ, GREMO DOMOLJUBI!!!!” je zapisal Pavle Rupar.

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

PM