Pavšič iz LMŠ širil neresnice o ventilatorjih. V celjski bolnišnici protestirajo.

Robert Pavšič slika: zajem slike 24ur

Vsi naši ventilatorji so delujoči, dobro vzdrževani in žal večino časa tudi vsi v uporabi, še posebej v času zadnjega, četrtega vala epidemije,” v Splošni bolnišnici Celje odgovarjajo na krivične navedbe poslanca LMŠ Roberta Pavšiča.


Robert Pavšič lagal o neuporabnih ventilatorjih?

V času, ko si vse zdravstvene ustanove na vso moč prizadevajo obvladovati zdravstvene posledice epidemije novega koronavirusa, širjenje nepreverjenih in neresničnih informacij ni v interesu nikogar, še najmanj pacientov, ki potrebujejo bolnišnično obravnavo, in njihovih svojcev, da širi neresnice. “Pred dnevi smo namreč v medijih zasledili intervju s poslancem Državnega zbora Republike Slovenije Robertom Pavšičem. V njem smo presenečeni prebrali, da imamo v Splošni bolnišnici Celje “neuporabne in nezanesljive” ventilatorje, ki naj bi se “ugašali med delovanjem” in smo jih morali zato “pospraviti v skladišča”, so bili nad zapisanim ogorčeni v Celjski bolnišnici.

[color-box color=”blue”] Gre za laž in zavajanje poslanca LMŠ Roberta Pavšiča?[/color-box]

“Zaupanje v zdravstvene ustanove in zdravstvene delavce je namreč pomemben del obvladovanja situacije, v kateri smo.” Ker si v Splošni bolnišnici Celje ne želijo, da se zaradi takšnih objav njihovi pacienti in svojci sprašujejo, kakšne zdravstvene oskrbe so ali bodo deležni, obrazložitev, ki smo jo poslali gospodu Pavšiču, v vednost pošiljajo tudi slovenski javnosti. V bolnišnici si vselej prizadevajo pomagati bolnikom.

Zakaj laž gospoda Roberta Pavšiča in blatenje Celjske bolnišnice? Zato, ker je tam zaposlena soproga predsednika vlade Urška Bačovnik Janša? Ali pa le iz čiste zlobe? In bog ne daj, da bi kdaj prav Robert Pavšič, poslanec LMŠ-ja, v Celjski bolnišnici potreboval ventilator. 

P.M.

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
95%
0.5km/h
20%
19°C
20°
18°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.