Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Pazite kaj rečete. Nika Kovač bo povedala kaj se sme govoriti in kaj ne?

Nika Kovač, slika tweeter
Nika Kovač, slika tweeter

Saj ni res, pa je! Robert Golob je “fajtarko” Niko kovač predlagal za predsednico strateškega sveta, ki se bo prvič sestal prav danes. Nika bo tudi vodila nacionalno koordinacijo preprečevanja sovražnega govora.

Direktorica inštituta 8. marec, katerega financira gverilska skupina iz tujine Guerrilla Foundation, Nika Kovač, nam bo povedala Kaj smemo govoriti in česa ne.  Ta nov premierjev posvetovalni organ, ki so ga poimenovali za svet za preprečevanje sovražnega govora, se prvič sestaja danes. K sodelovanju v tem svetu je premier povabil še vrsto podobnih organizacij, ki se javno razglašajo na za nevladne ustanove, civilno družbo, glas ljudstva, so pa praviloma z vladnimi strankami povezani politični aktivisti.  Piše Spletni časopis.

Da je tudi uradno sodelovanje politične aktivistke sedanje vlade in vlade lahko koristno, da ne bodo vlekli vsak v svojo smer, povrhu pa bo Nika Kovač še nekaj zaslužila, je že pred odločitvijo Kovačeve, da bo vodila svet, ki bo skušal določiti, kaj se sme govoriti, opozoril predsednik največje opozicijske stranke SDS Janez Janša.

Res neverjetno. Nika nam bo tako od sedaj naprej povedala kaj lahko govorimo in česa ne. 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
62%
7.2km/h
0%
13°C
16°
12°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.