Peter Gregorčič v minuti in pol popolnoma razbil delo vlade Roberta Goloba?

Peter Gregorčič, zajem slike Planet TV

Kmalu bomo doživeli leto dni vladanja Roberta Goloba. A lahko mirno rečemo, da je to vlada brez kakšnih posebnih učinkov za vse nas državljane.

Kot je v oddaji Ura Moči na Planet TV dejal Peter Gregorčič, sicer predsednik programskega sveta RTV, v oddaji pa v vlogi komentatorja druženo politične scene, je koalicija Roberta Goloba, koalicija floskul. Kot je dejal Gregorčič, gre koalicija v prvo leto vladanja, čeprav je minister Mesec v Tarči govoril, da vladajo šele 12 tednov. “Ta koalicija na vsako pričakovanje reče: Mi se imamo tako dobro, pa ne nam težit saj smo šele marca,” je dajal Gregorčič.

Tako pa je Gregorčič v minuti in pol razgalil koalicijo Roberta Goloba:

Ob tem se lahko resnično vprašamo, do kdaj še?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.