Peter Jančič: Potovanje predsednice DZ v Afriko je tratenje denarja brez vsake koristi?

Mojca Šetinc Pašek s strganimi kavbojkami

Veliko pozornosti slovenske javnosti je tokrat vzbudilo potovanje predsednice Državnega zbora Urške Klakočar Zupančič in poslanke Gibanja svoboda Mojce Šetinc Pašek v Afriko.

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič se v zadnjih dneh skupaj s poslanko Gibanja Svoboda Mojco Šetinc Pašek mudila na državniškem obisku v Ugandi in Ruandi. Tam naj bi si med drugim prizadevala zagotoviti podporo držav za slovensko kandidaturo za nestalno članico Varnostnega sveta. A kot pravi Peter Jančič gre pri tem za tratenje denarja brez vsake koristi.

Gosta oddaje Ura moči, pri voditelju Bojanu Požarju sta bila tokrat Peter Merše in Peter Jančič. Med drugim so v oddaji govorili tudi o poti predsednice Državnega zbora v Afriko. Merše je poudaril, da strgane kavbojke in odprt dekolte ne sodi na državniško srečanje in da sta bili Klakočar Zupančič in Pašek Šetinc tam, kot neki instagram “fejmički”. Jančič pa je posvaril na težavo s potovanjem v Afriko, kjer pravi, da gre za čisti parlamentarni turizem in tratenje denarja brez vsake koristi.

Očitno je predsednica državnega zbora “zavohala” nov hobi. Potovanje na stroške davkoplačevalcev. Katera bo naslednja lokacija?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.