slika: Domovina.je

Za shod v času koronavirusa seveda na moreš na Upravni enoti dobiti dovoljenja. Zato ga tudi organizatorji na shodih niso nikoli imeli. pa so vseeno šli na ulice.

Prvorazredni protestirajo, ostali pa so doma

Medtem ko se imajo protestniki za prvorazredne in vedo, da se jim nič ne bo zgodilo, če protestirajo, je drugače s tistimi, ki se držijo doma in ne protestirajo. Čeprav se niti točno ne ve, zakaj ljudje sploh protestirajo, pa nekateri ne potrebujejo za to niti razloga. Eden takih prvorazrednikov je agitator Jaša Jenull, sin vrhovnega državnega tožilca s kazenskega oddelka Hinka Jenulla, ki preko družbenih medijih še kar naprej hujska in vabi na proteste proti vladi Janeza Janše.

Policija je potrdila, da nobeden od petkovih večernih javnih shodov doslej ni bil prijavljen! Prav tako pa Policija “zbira dodatna obvestila tudi zaradi sumov kršitev po Zakonu o javnih zbiranjih”. in kdo bo odgovarjal, če se komu kaj naredi?

Je pa zanimivo, da danes ljudje niso protestirali proti gregorju Židanu, ki naj bi za prestop iz ene stranke v drugo dobil celo 400.000€ in sanjsko službo. prav tako pa tudi tarče ne bo na temo.

MG