“Daleč smo prišli. Nobene solidarnosti nobenega sočutja samo gnev in jeza …ubogo bitje,” se je glasil zapis na enem izmed twiter profilov, potem, ko so razkrili, kaj si o podarjenih vavčerjih misli pevec Oliver Antauer.

Pevec Oliver Antauer nesramno do podarjenih vavčerjev?

Država Slovenija bo v teh težkih časih pomagala tudi Slovenskemu turizmu, da si vsaj malo opomore z vavčerji oz. turističnimi boni za vsaj en družinski izlet ali vikend na obali, toplicah, apartmajih. Zagotovo to ni bon za veliko trošenje, a vseeno pripomore k oživljanju turizma, ki je zamrlo. A nehvaležnežev je vsaki dan več. Čeprav bodo teh turističnih bonov oz. vavčerjev deležni praktično vsi Slovenci, bi nekateri, zanimivo glasbeniki, očitno želeli še veliko več. Nekateri nezadovoljneži, kot so Predin, Kreslin, reper Zlatko in še kdo, kljub podarjenim denarcem raje kolesarijo, pevec Oliver Antauer pa naj bi se delal norca na družbenih omrežjih

Uporabnike Twiter profila pa je zmotil zapis pevca Oliverja Antauerja, ki očitno ni zadovoljen z ničemer in je očitno navajen na veliko večje vsote denarja. Tako naj bi se glasil njegov zapis: “Ja za 200€ grem v hotel Union pogledat kako zgleda soba za 20 minut, pol pa takoj ven, ker sem že ves denar porabu, seveda žena in otroci morajo počakat zunaj, ker me to pride dodatnih 100€, budale zmešane, spelte se že enkrat s takimi ukrepi!” Potem pa naj bi zapisal še: “V rit si zatknite ta vaš vavčer, da boste lažje sral!”

Neverjetna aroganca, nesramnost in škodoželnost. Kaj takega od slovenskega glasbenika res ne pričakuje nihče. Vsaj malo dostojanstva in kulture zagotovo zagotovo ne škodi in upajmo le, da gre pri tem zapisu le za neslano šalo, ali lažni zapis in da je pevcu nekdo vdrl v profil.

Če je zapis res Oliverjev, se lahko potem zares vprašamo ali vi takega arogantnega pevca povabili v na vaše praznovanje? Odgovor prepuščamo seveda vam.

DK