Pismo člana DESUS Karlu Erjavcu: “Sram me je zaradi Erjavčevega obnašanja!”

desus erjavec
kandidat za mandatarja Erjavec Karl. Slika: Twitter

Karel Erjavec s svojo ambicijo in nastopom nove stare funkcije predsednika stranke DeSUS vse bolj tone lastno stranko, pri čemer ne izgublja podpore samo pri njegovih poslancih.

Član stranke DESUS nad Karla Erjavca

Od volivcev pozabljeni politik, Karel Erjavec, ki napoveduje pohod na mesto predsednika vlade, se je s svojimi 396, glasovi volivcev dodobra osmešil že na parlamentarnih volitvah. Pa je klju temu postal minister. No sedaj pa naskakuje kar mesto predsednika vlade. A bolj, kot to je zanimivo, da ga imajo zelo radi levi mediji, ki s svojimi neverjetnimi članki še spodbujajo njegovo samozavest.

A s Karlom niso zadovoljni niti v njegovi stranki. Kot je dejal Vid Drašček iz Vrhniščega odbora DESUS, ga je sram zaradi obnašanja njihovega predsednika Karla Erjavca, saj je zavrnil povabilo predsednika Boruta Pahorja na pogovor o soočanju z epidemijo in o samem predsedovanju Slovenije Evropski uniji. Prepričan je, da bi se moral kot ponujeni mandatar s strani KUL-a sestanka udeležiti, s svojimi dejanji pa je več kot očitno pokazal, da negira samega predsednika republike. To je pač Karel Ejavec!

[color-box color=”blue”] “Poslancem DeSUS predlagam, da se oni udeležijo razgovora pri predsedniku republike, saj obnašanje Karla Erjavca pomeni negiranje instituta predsednika republike, ki predstavlja Republiko Slovenijo in je tudi njen vrhovni poveljnik obrambnih sil. Predsednika republike izvoli ljudstvo na neposrednih, splošnih in tajnih volitvah. Karl se pa niti med  poslance ni prebil in sedaj , da ne izrečem,” je zapisal član vrhniškega DESUS-a.[/color-box]

Upajmo, da bo po glasovanju o konstruktivni nezaupnici tudi Karel Erjavec stopil na realna tla.

PM

 

VREME

Maribor
delno oblačno
47%
1.5km/h
40%
28°C
30°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.