Plakat, ki je požel veliko pozornosti! Levi mediji v paniki?

slika, družbeno omrežje

Ob cestah so se včeraj pojavili novi plakati z nekoliko provokativno vsebino. Na njih je fotografija Roberta Goloba, z velikimi črkami pa piše: “Še kdo pleše?”

Napis “Še kdo pleše?” se navezuje na Golobovo izjavo, ki jo je izrekel takoj po objavi rezultatov zadnjih parlamentarnih volitev. “Danes ljudje plešejo, čakam, da boste začeli plesati tudi vi,” je dejal takrat še prek videopovezave, saj naj bi bil bolan. 

Plakat je danes po Sloveniji požel veliko zanimanja, saj so se plakati pojavili po večjih koncih Slovenije. To pa je na noge spravilo tudi nekatere leve medije, kot recimo spleti Večer, ki je za to obtožil že stranko SDS.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
2.1km/h
75%
11°C
12°
10°
9°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.