Planet TV, ponovno v programski shemi ponudnika T2

planet tv
slika: Maribor24

Po tem, ko je ponudnik telekomunikacijskih povezav T2 iz svoje programske sheme izključil vse tri programe Planet TV, je završalo med naročniki.

Veliko je bilo od začetka letošnjega leta govora o izklopu programa Planet TV iz svoje sheme pri ponudniku T2. Veliko je bilo tui govora o prekinitvi pogodbe z operaterjem. A se je k sreči danes to uredilo. Planet TV in ponudnik storitev T2, sta dosegla dogovor. To so nam sporočili iz T2:


Obveščamo vas, da smo pogajanja z medijsko hišo Planet TV uspešno zaključili in dosegli dogovor o nadaljnji distribuciji njihovih programov. Programi Planet TV, Planet TV 2 in Planet Eva so znova vključeni v T-2 TV programsko shemo (po potrebi izklopite in nazaj vklopite TV vmesnik). Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo!

Sporočilo so prek družabnega omrežja X, zapisali tudi na Planet TV.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.