Po končani Jenullovi “orgiji” s kolesarji, zabodli dve osebi.

 V sozvočju z dogodki petkovih protestnikov pod vodstvom Jaše Jenulla so se pojavila namigovanja, da naj bi za dogodke bili odgovorni ravno oni, a policija zaenkrat tega še ni potrdila.

Po petkovih protestih je prišlo do nasilja?

Koliko ljudi je na neprijavljenem shodu policija popisala in kolikim ljudem ja napisala globo, nam s policijske uprave Ljubljana na naše vprašanje (še) niso odgovorili. Je pa, kot poroča portal Demokracija prišlo po protestu do nasilja. V noči iz petka na soboto v Ljubljani zabodeni dve osebi. Eden od njiju naj bi bil celo član znanega slovenskega narodno-zabavnega ansambla “Zlati klas” po imenu Jan Špehar, ki je bil z ostrim predmetom ranjen na Nazorjevi ulici 6.

Po informacijah, ki jih je portalu Demokracija izdala policijska uprava Ljubljana, so v soboto ob peti uri zjutraj prejeli obvestilo o dveh huje poškodovanih osebah. “Po do sedaj zbranih obvestilih je na ulici prišlo do pretepa več oseb, v katerem sta bili dve poškodovani z ostrim predmetom in sta bila s kraja odpeljani v UKC Ljubljana. Njuno življenje po do sedaj znanih podatkih ni ogroženo. Druge osebe so pred prihodom policije s kraja zbežale,” so sporočili na Demokraciji.

Pri tem ni odveč opozoriti obiskovalce Ljubljane, da se je ob petkih izognejo, ko petkovi protestniki zavzamejo ulice.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.