Po končani Jenullovi “orgiji” s kolesarji, zabodli dve osebi.

 V sozvočju z dogodki petkovih protestnikov pod vodstvom Jaše Jenulla so se pojavila namigovanja, da naj bi za dogodke bili odgovorni ravno oni, a policija zaenkrat tega še ni potrdila.

Po petkovih protestih je prišlo do nasilja?

Koliko ljudi je na neprijavljenem shodu policija popisala in kolikim ljudem ja napisala globo, nam s policijske uprave Ljubljana na naše vprašanje (še) niso odgovorili. Je pa, kot poroča portal Demokracija prišlo po protestu do nasilja. V noči iz petka na soboto v Ljubljani zabodeni dve osebi. Eden od njiju naj bi bil celo član znanega slovenskega narodno-zabavnega ansambla “Zlati klas” po imenu Jan Špehar, ki je bil z ostrim predmetom ranjen na Nazorjevi ulici 6.

Po informacijah, ki jih je portalu Demokracija izdala policijska uprava Ljubljana, so v soboto ob peti uri zjutraj prejeli obvestilo o dveh huje poškodovanih osebah. “Po do sedaj zbranih obvestilih je na ulici prišlo do pretepa več oseb, v katerem sta bili dve poškodovani z ostrim predmetom in sta bila s kraja odpeljani v UKC Ljubljana. Njuno življenje po do sedaj znanih podatkih ni ogroženo. Druge osebe so pred prihodom policije s kraja zbežale,” so sporočili na Demokraciji.

Pri tem ni odveč opozoriti obiskovalce Ljubljane, da se je ob petkih izognejo, ko petkovi protestniki zavzamejo ulice.

P.M.

VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
19°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.