Po POP TV-ju se sprehajajo miši. Pol delavcev naj bi bilo doma?

Pop tv, mediji, trobilo
pop tv (slika: novinar.com)

Na TV postaji POP TV, v redakciji 24ur je nastala res prava drama. Kot piše portal Slovenske novice, so delovne prostore redakcije 24ur.com in uredništva informativne oddaje 24ur zasedle miši. Prav ste prebrali, miši. To ima sicer za prostore televizije lahko hude posledice, saj miši lahko nehote pregriznejo kakšen kabel, ali pa poglodajo druge uporabne stvari. Tako naj bilo več sodelavcev informativne oddaje 24ur, doma in delajo od doma?


 

Večje vprašanje pa je, kako so miši sploh prišle v poslopje POP TV, na Kranjčevi 26. Saj naj bi se to pri njih zgodilo prvič. “Po odkritju, da so v naše pritlične prostore vdrle miši, smo sprejeli vse potrebne ukrepe, da težave čim prej odpravimo. Naša prioriteta je zagotavljanje varnega in prijetnega delovnega okolja-,” so za Slovenske novice zapisali na POP TV.

 

Informativna oddaja 24 ur, naj bi potekala normalno, če se le ne bo med oddajo po studiu sprehajala kakšna miška.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.