Po Tanji Fajon, Triglav onečastili tudi petkovi “kolesarji”.

SLOVENIJO eu janša
slika: twitter

Saj ni res pa je. Vrh Triglava so s svojimi levičarskimi sovražnimi parolami, po ljubiteljici LGTB onečastili tudi petkovi lenuhi.

PETKOVI LENUHI ONEČASTILI SIMBOL SLOVENSTVA, TRIGLAV

“Kot da ni zadosti, da svinjajo po ulicah slovenskih mest, so mogli zasvinjat še naš Aljažev stolp, Slovenski ponos in simbol. A brezdelnežem je to praktično vseeno. Njim ni mar za Slovenijo in slovenstvo, ni jim mar za državne simbole, njim je mar le ustvarjanje negativnega mnenja o vladi in provokacije. In le v tem so mojstri. Taki so bili očetje v komunizmu in taki so njihovi otroci sedaj.

Sramota za Slovenijo, sramota za celotno družbo, pa je ta, da so levi nergači, kar s Triglava poslali vlado protestno pismo, potem, ko so onečastili slovenski simbol Aljažev stolp na vrhu Triglava. Vlado so imenovali korumpirano in kriminalno, tiste, ki vlado podpirajo pa Janševe podrepnike. A to seveda ni nič novega, v bistvu je to njihova kultura in njihovo izražanje, saj kaj drugačnega, pač ne poznajo.

A Slovenci smo vseeno, kljub primitivnim izpadom nekaterih posameznikov, civilizirana družba. To kar si pa želi levičarska banda, pa je to, kar se trenutno dogaja v Afganistanu, nasilni prevzem oblasti in brezvladje. Samo da bi bili pri koritu, kjer se deli denar.

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
3.1km/h
75%
-1°C
1°
-2°
-2°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA